Mitt Nyårslöfte…

Ni som såg mitt webinarie i december som handlade om att gå från strategi till handling fick lära er hur viktigt det är att sammanföra struktur och kultur för att skapa en framgångsrik strategi. Om ni inte hann med det då går det fortfarande att se det på Kraft & Balans hemsida. Gå in på www.kraftochbalans.com

Jag lovade även att berätta om mitt nyårslöfte, och det ska jag göra nu. Det är dessutom tvådelat och jag kommer beskriva dem var för sig.

Ni känner igen strukturen från webinariet, där jag beskrev resan att nå nya mål.

Mitt första löfte är att jag ska sluta äta godis, förutom en begränsad mängd lördagsgodis. Anledningen till att jag vill sluta är att mitt godisätande har blivit på gränsen till ett beroende, och ett beteende som jag inte gillar och som jag lovat mig själv att ändra på.

Det andra löftet är att jag återigen ska börja träna, och det är detta jag kommer berätta om i tre olika delar. Här, i del 1, har vi fokus på målet, och målet bortom målet, det vill säga visionen.

Kom ihåg att mål ska vara Specifika, Mätbara, Accepterade, Realistiska och Tidsatta.

Hur hänger de båda målen ihop egentligen. Jo, båda stödjer den övergripande vision om ett hälsosammare liv.

I nästa del beskriver jag HUR jag ska göra, d v s min STRATEGI nedbruten i aktiviteter. Synergierna och de gemensamma aktiviteterna kommer jag gå igenom i den tredje delen.