Referenser

Sagt om…

”Coaching för mig är ett häftigt redskap för att själv komma fram till en lösning på ett problem eller en fundering. Genom att få enkla frågor inser man att man själv har haft lösningen hela tiden, det handlar bara om att inte fastna i gamla tankebanor utan helt enkelt tänka på ett annat sätt. Under mina coachningstimmar blev jag medveten om att det jag upplevde som ett problem kanske inte nödvändigtvis var ett verkligt problem. Efter att ha diskuterat med Johan och fått en hel del frågor kom jag till insikt att det fanns en annan väg att ta och ett annat sätt att tänka. Och det bästa var att det kändes som att jag kom på det själv!

– Elin

Jag uppskattade verkligen Johans närvaro, lugn och fokus på hur jag själv kunde påverka och förändra min situation. Han hjälpte mig att bena ut mina känslor kring mitt jobb, fokusera på mina möjligheter och formulera konkreta mål. Hjälpte mig mycket!

– Madelinne

Mycket proffsig planering och uppläggning av coachingen/mentorskapet
Johan har mycket kunskap från olika branscher, framförallt tillverkningsindustrin, vilket är en värdefull kompetens. Jag har fått många ideer och insikter om mitt företag via Johan. Det gäller allt från kundkontakter, tidsplanering och inställningen till pengar.
Johan är en väldigt inlyssnande och sympatisk person.

– Emil