Gott slut! Redo för 2020?

Hoppas du haft en skön julledighet och ser fram emot ett härligt avslut på året imorgon! Jag summerar de första månaderna med Coachingenjören som både spännande och utmanande. Jag har fått testa nya saker som att hålla webinarium för första gången. Där pratade jag om strategier för hur man på ett konkret sätt ska komma vidare och nå ett resultat. Låter det som något du skulle behöva för att kunna hålla det där löftet du går och funderar på?

Webinariet kan du se i sin helhet på www.kraftochbalans.com Jag lovar i webinariet att avslöja mitt eget nyårslöfte. Det kommer jag att göra snart in på det nya året. Då berättar jag också om hur jag ska bära mig åt för att hålla det löftet.

Vill du ha någon att bolla ditt löfte med och inspireras att hålla i? Hör av dig till mig så bokar vi en förutsättningslös träff där du får några tips! Mejla på johan@coachingenjoren.se eller ring 073-5503071.